HEENREIS:
Op de heenreis of eerder kan je al de terugreis boeken. Bij betaling van zowel heen- als terugreis krijg je tot 20% korting. Als onze chauffeur niet op het afgesproken uur aanwezig is graag de volgende tel nummer contacteren +32(0)485/34 94 94.
TERUGREIS:
Bij uw terugreis wacht onze dienst u steeds op in de aankomsthal van de luchthaven -station. of afgesproken plaats. Onze chauffeur zal op u wachten met het bordje "SAN TAXI + jouw naam " of de naam van je "firma + jouw naam" (indien gekend). Is er door een onvoorziene omstandigheid niemand zichtbaar aanwezig, gelieve dan ons nummer +32(0)485 34 94 94 te bellen.
Mogen wij vriendelijk vragen bij vooraf geweten vertragingen en/of wijzigingen van aankomstuur, vluchtnummer, of bij het missen van de voorziene vlucht, dit tijdig te melden op de volgende tel. nummer +32(0)485 34 94 94. Voor de eventuele vertraging van onze diensten. Indien zich daar extra kosten uit voortvloeien, dienen deze aan de chauffeur te worden betaald voor het vertrek naar de afgesproken bestemming.
ANNULATIE:
Annulatie van een bestelde rit kan tot 12 uur voor vertrek zonder kosten. Bij annulatie binnen 4 uur voor het vertrek wordt een forfaitair bedrag van 20 € aangerekend. De manier van betaling wordt u medegedeeld bij het eerst volgend contact. Indien onze chauffeur op de plaats van afspraak is en de bestelde rit wordt geannuleerd wordt de kost voor de volledige rit aangerekend.
COMFORT EN VEILIGHEID:
Voor uw veiligheid vragen wij dat iedereen steeds zijn veiligheidsgordel draagt in de auto. Voor uw comfort willen wij u vragen om het rookverbod in acht te nemen gedurende de reis.
BETALING:
De volledige betaling gebeurt altijd op de heenreis (niet verplicht maar gewenst is ook de betaling van de terug reis bij uw vertrek). U betaalt het bedrag cash aan de chauffeur die de transfer voor u verzorgt. Er is ook de mogelijkheid om met volgende creditkaarten te betalen
CREDITCARDS
Indien u wenst met een overschrijving te betalen dient het totaal bedrag ten laatste 3 dagen voor uw vertrek op ons rekeningnummer ( die u zal worden medegedeeld) te worden gestort met duidelijk vermelding van uw naam, aantal personen (max 4) en vluchtnummer.
Indien gewenst kunt u een factuur ontvangen, gelieve dit vooraf aan ons te melden zodat wij deze aan u kunnen overhandigen bij uw vertrek
Goede reis.
DE VOORWAARDEN
SanTaxi kan de inhoud van haar websites zonder aankondiging vooraf wijzigen.